Media Misfits

Experts met veel ervaring

Onze specialist heeft ruim 8 jaar ervaring in online marketing, met een specialisme op het gebied van o.a. zoekmachine optimalisatie, online advertising en conversie-optimalisatie

Het resultaat telt

Wat ons uniek maakt? Onze samenwerking bestaat uit zeer resultaat gericht en analytisch te werk gaan. Onze resultaten zijn meetbaar en wij zien de beste resultaten graag terug!

Strategisch te werk

Wij formuleren marketingdoelstellingen tot een strategische aanpak. Wij bieden helderheid, grote implementatiekracht en vertalen ons specialisme door naar doeltreffende resultaten.


MEDIA MARKETING

Zoekmachine optimalisatie (SEO)‚Äč

Topposities in Google en meer verkeer naar uw website/webshop en een hogere omzet; dat is wat we voor onze klanten met zoekmachine-optimalisatie (SEO) realiseren.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren biedt u de mogelijkheid om binnen enkele uren te verschijnen op de eerste pagina van bijvoorbeeld Google middels zoekadvertenties. Als erkende Google Ads search specialisten richten we campagnes in zodat u op relatief snelle en effectieve manier uw doelgroep online kunt bereiken.

Display advertising

Onvoldoende bekend bij het grote publiek? Via display advertising realiseren we merkvoorkeur en herhaalaankopen. Via het Google Display Netwerk (verzameling van meer dan twee miljoen
websites, video’s en apps) kunnen meer dan 90 procent van alle gebruikers op internet worden bereikt met video, beeld en tekst advertenties.

Social media advertising

Adverteren op social media kan een buitengewoon doeltreffend marketinginstrument zijn waarmee
u uw doelgroep snel bereikt, inspireert en verleidt tot conversie. Afhankelijk van uw doelstelling
worden campagnes ingericht op een extreem nauwkeurige doelgroep targeting.