Media Misfits

OVER
ONS

.

OVER ONS

De naam Media Misfits

Waarom heten wij Media Misfits? Dat komt omdat wij niet in het plaatje passen van de standaard fotograaf, videograaf of designer. Wij vinden het belangrijk om met al de facetten van visuele verbeelding te werken. Dus dat betekend niet dat je alleen fotografie nodig zult hebben voor een opdracht. Daarom zijn wij Media Misfits omdat we zo divers zijn zeker een niché in de industrie!

Onze kracht

Onze kracht ligt in onze diversiteit en in onze brede kennis op verschillende professionele werkvelden. Wij passen eigenlijk niet in het stereotypische plaatje van de mediaproductiewereld. En dat is ook niet erg, want wij omarmen dat wij echte Misfits zijn in deze wereld. Daarom zijn wij flexibel in wat wij doen want uiteindelijk gaat het erom dat we jou wensen in de juiste vorm gieten!

Onze missie

Media Misfits komt voort uit de behoefte om samen te werken met de mensen waar we in harmonie samen mee kunnen werken. Wij hebben individueel veel ervaring in verschillende soorten sectoren en willen al onze kennis graag gebruiken bij nieuwe interessante projecten. Daarnaast vinden wij het van belang dat we blijven leren en dat kan alleen door met mensen te werken uit verschillende werkvelden. Leren, delen en uiteindelijk samen creëren!