Media Misfits

DIEN
STEN

Dit zijn onze media productie diensten

Hieronder een overzicht met de diensten die wij aanbieden. Natuurlijk kunnen wij veel meer, maar zo zie je in één oogopslag wat wij ongeveer kunnen doen!

Fotografie

Beeld is de eerste visitekaart voor jouw bedrijf omdat mensen visueel zijn ingesteld. Dat kan zijn op jouw website, jouw evenement of jouw bedrijfspand. Ze bepalen de indruk van uw bezoeker samen met de sfeer. Oftewel; fotografie is niet weg te denken uit onze beeldcultuur.

Videografie

Bewegend beeld werkt goed omdat wij elke dag onbewust te maken hebben met bewegend beeld. Jouw ogen zijn in feite al videocamera’s en daarom is videografie een cruciaal deel van communicatie voor welk doel dan ook. Het is herkenbaar en zal veel sneller worden begrepen/bekeken dan tekst.

Design

Verschillende soorten diensten vallen onder “Design” en daar zijn dus een heleboel mogelijkheden in. Wij kunnen werken met simpele concepten maar kunnen bijvoorbeeld ook een heel beeldconcept ontwikkelen/onderzoeken voor jou specifieke doel of brand. Hieronder een opsomming van wat ongeveer allemaal mogelijk is;

■ Illustratie

■ Logo ontwerp

■ Grafisch (digitaal voor social media bv.)

■ DTP (flyers, posters, visitekaarten etc.)