Media Misfits

Media Producties

Jij bent op zoek naar visuele communicatie voor jouw bedrijf, evenement of iets anders. Videografie, fotografie, grafisch en illustratief werk zijn aspecten waar wonderen mee gebeuren binnen Media Misfits!

Media Marketing

Jij bent op zoek naar “de” manier om jouw content online gezien te krijgen maar je weet niet hoe? Met al meer dan 10 jaar ervaring met deze dienst brengen wij een hoop ervaring met ons mee. Content waar tijd en geld achter zit, moet natuurlijk wel je audience bereiken!

KIES
MAAR

Secrets

KOPJE
THEE?

KOPJE
THEE?

Hoe werkt het nou bij
Media Misfits?

Wij lossen je problemen op! Met jaren lange ervaring in de entertainment industrie en visuele communicatie industrie, hebben wij onwijs veel geleerd over het oplossen van allerlei soorten problemen met de juiste creatieve en kwalitatieve click. Van last-minute issues tot aan long-term solutions. 

Wij vinden menselijk contact erg belangrijk. Wij zijn normale mensen met uitzonderlijke hobby’s en passies. Met onze eerste kennismaking gaan we elkaar leren kennen en luisteren wij graag naar jouw verhaal. Met fijn contact kunnen we samen de beste resultaten behalen en jouw project naar wens tot leven brengen. 

Wij houden van een pittige challenge en willen samen met jou gaan brainstormen hoe we jouw wens om kunnen toveren tot actie. Als creatievelingen bestaat ons denkwijze uit het overkomen van obstakels en dit zetten wij graag voort in de digitale wereld.

Wij gaan de uitdaging aan!

We werken samen aan een concept zodat we een basis hebben om te werken. Stap voor stap werken we alles af en wij nemen jou mee in het proces.

Natuurlijk zijn er tussendoor ook aanpassingsmomenten waarin we feedback en wensen gebruiken. Want jouw glimlach bij het zien van het eindproduct is wat telt!

Secrets

ONS WERK

Een kijkje
in ons portfolio

Om een beter beeld van Media Misfits te vormen; hier zijn een aantal voorbeelden van de visuele communicaties die wij hebben geleverd volgens de wensen van de clients. 

ONS
WERK

Fotografie

Videografie

Design

Wij hebben
samengewerkt met