Media Misfits

Optimaliseer online zichtbaarheid

Opzoek naar een totaal oplossing voor online zichtbaarheid dat zichzelf vertaald naar uw offline diensten ? Twijfel dan niet en laat uw website en al uw content door ons verzorgen.

WordPress websites

Gemakkelijk en snel een wordpress website waarbij u zelf alles kunt aanpassen, inzien en updaten. Lukt iets niet of heeft u hulp nodig ? Ons personeel staat altijd voor uw klaar! Wij zorgen ervoor dat uw online ervaring vlekkeloos verloopt.

SEO Accuraat

Onze marketing specialist zorgt ervoor dat u vindbaar bent in google en dat uw SEO scores optimaal zijn om goed vindbaar te zijn. Dit i.c.m. een strakke social media zorgt ervoor dat u het meeste haalt uit de online wereld.

Web Design

WordPress & Elementor​

Al onze websites bouwen wij in WordPress met Elementor als builder. Dit zorgt ervoor dat alles aan te passen is door ons en door uzelf. U kunt zelf snel updates maken in een overzichtelijke back-office. 

Hét totaalpakket waar u naar opzoek bent

Alles onder één dak is wel zo gemakkelijk. Wij verzorgen al uw content en de opbouw van uw website. De content is tevens te gebruiken voor uw sociale media, die direct gekoppeld kan worden aan de website. Heeft u specifieke wensen ? Laat het ons weten en wij bouwen uw gepersonaliseerde online hemel!

Vindbaar, toegankelijk en snel

Het is van onwijs groot belang dat al uw klanten u snel kunnen vinden en dat alles soepel verloopt op uw website. Onze SEO specialist zorgt ervoor dat u optimaal vindbaar bent in google en dat al uw content hoog scoort in google. Op deze manier kunnen uw klanten niets anders dan bij u terecht komen. Alles voor online marketing en meer.

Social media managing

Adverteren op social media kan een buitengewoon doeltreffend marketinginstrument zijn waarmee
u uw doelgroep snel bereikt, inspireert en verleidt tot conversie. Afhankelijk van uw doelstelling
worden campagnes ingericht op een extreem nauwkeurige doelgroep targeting.